top of page

Featured Posts

Αχ Άνοιξη...!


Άνοιξη! Ίσως η πιο όμορφη εποχή του χρόνου. Αφήνει πίσω τον χιονιά και φέρνει μαζί της μύρια χρώματα και μυρωδιές. Ανθίζουν τα λουλούδια και γεννιέται η πλάση γύρω μας!

Όλοι την αγαπάμε και την περιμένουμε. Ή σχεδόν όλοι.

Υπάρχουν άνθρωποι με υπερευαίσθητο δέρμα που υποφέρουν απο τις ανοιξιάτικες αλλεργιές, τα τσιμπήματα από τα κουνούπια και κάθε όλων των ειδών ερεθισμούς.

Το Natural Soothing Gel της Beyond Organic Skin Care δίνει τη λύση που χρειάζεστε!

Soothing Gel

Ένα Καταπραϋντικό τζελ για όλο το σώμα, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου. Καταπραΰνει και θεραπεύει τα ηλιακά εγκαύματα, κοψίματα, δαγκώματα, ερεθισμένο δέρμα και φλεγμονή του δέρματος. Περιέχει τα τρία πιο ισχυρά βιο-ενεργά συστατικά για την καταπολέμησητης δερματίτιδας και ερεθισμένου ή καμένου δέρματος: Aloe Vera, Καλέντουλα και Χαμομήλι.

Το Aloe vera απαλύνει και προστατεύει (ένα καταπληκτικό φυτό που περιέχει πάνω από 130 διαφορετικά συστατικά). Αυτά τα δραστικά συστατικά είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι απαλύνουν και θεραπεύουν μια τεράστια ποικιλία από παθήσεις του δέρματος από κόψιμο, τσιμπήματα εντόμων, μώλωπες και έκζεμα με τις ενυδατικές και αντι-γήραντικές ιδιότητες του. Το Aloe gel, που αποτελείται από το κεντρικό τμήμα του φύλλου αλόης, είναι μία κοινή θεραπεία για ήσσονος σημασίας κοψίματα και εγκαύματα, καθώς και τα ηλιακά εγκαύματα. Μπορεί να βρεθεί σε πολλά από τα προϊόντα μας. Η αλόη περιέχει δραστικές ενώσεις που μειώνουν τον πόνο και τη φλεγμονή και την τόνωση της ανάπτυξης και την επισκευή του δέρματος. Είναι επίσης ένας αποτελεσματικός ενυδατικός παράγοντας. Για το λόγο αυτό, η αλόη βέρα έχει αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα για την ανακούφιση των εγκαυμάτων και των ερεθισμών. Επίσης, προκαταρκτικά στοιχεία δείχνουν ότι τζελ αλόης μπορεί να βελτιώσει τα συμπτώματα του έρπητα των γεννητικών οργάνων και κάποιες περιπτώσεις παθήσεων του δέρματος όπως η ψωρίαση.

Καλέντουλα (αντι-φλεγμονώδη αντισηπτική, αντι-οξειδωτικό και αντι-ιικό). Αυτό ενισχύει περαιτέρω την ισχύ της αλόης βέρα. Εγκαύματα, κοψίματα, μώλωπες και Καλέντουλα πάνε μαζί.Η Κρέμα Καλέντουλα χρησιμοποιείται επίσης για τη θεραπεία των αιμορροΐδων. Οι μελέτες δείχνουν ότι η καλέντουλα βοηθά τις πληγές επουλώνονται πιο γρήγορα, ίσως και με την αύξηση της ροής του αίματος στην τραυματισμένη περιοχή και βοηθώντας το σώμα να κάνει νέο ιστό. Επαγγελματίες ομοιοπαθητικοί συχνά συνιστούν τη χρήση αλοιφών με καλέντουλα για να θεραπεύσουν εγκαύματα πρώτου βαθμού και τα ηλιακά εγκαύματα.

Η Καλέντουλα είναι επίσης μια ασφαλής και αποτελεσματική θεραπεία για εξάνθημα από πάνα.

Χαμομήλι, εκχυλίσμα που ηρεμεί και να θεραπεύει. Επίσης, βοηθά να επιταχύνει την ανανέωση του δέρματος και το ρυθμό ανάπλασης. Το χαμομήλι είναι ένα από τα καλύτερα βότανα περιποίησης της επιδερμίδας και είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για δερματικές παθήσεις όπως δερματίτιδα εξ επαφής (έκζεμα). Έρχεται σε πολλές διαφορετικές μορφές, αλλά ευτυχώς όλα προσφέρουν φυσικά οφέλη ομορφιάς. Το Χαμομήλι έχει αντιβακτηριακή, αντι-μυκητιασική, αντι-φλεγμονώδεις και έχει αντισηπτικές ιδιότητες. Επίσης, θεωρείται ότι είναι υποαλλεργικό με την ικανότητα να εξουδετερώνει ερεθισμούς του δέρματος.

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page