top of page

Featured Posts

S.O.S. Τώρα είναι η ώρα !


Έφθασε η στιγμή για περιποίηση και ενυδάτωση της επιδερμίδας μας. Ο Σεπτεμβριος προσφέρεται για μεγάλα come back !

Μετά από τις καλοκαιρινές μας διακοπές και ενώ εμείς περνούσαμε υπέροχες και διασκεδαστικές στιγμές σε παραλίες και ακτές, η επιδερμίδα μας έκανε τον δικό της αγώνα.

Καθώς εμείς απολαμβάνουμε τον ήλιο και την ηλιοθεραπεία, το δέρμα μας αφυδατώνεται και ξηραίνεται.

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή του χρόνου για περιποιήση.

Σας προτείνουμε 5 προιόντα απαραίτητα που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα ντουλαπάκι ή τσάντα.

1. TONYMOLY Lip scrub

Για απολέπηση και απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων. Προετοιμασία των χειλιών για να δεκτούν την φροντίδα των TONYMOLY Lip balms. Χείλη για φίλημα μετά απο αυτό το υπέροχα διασκεδαστικό Kiss Kiss Essence Lip Scrub από την Tony Moly. Κατασκευασμένο στην Κορέα, Προιόν απολέπησης που καθαρίζει σε βάθος την επιφάνεια των χειλιών σας για να σας δώσει ένα ομαλό, καθαρό φινίρισμα. Απαλό για καθημερινή χρήση, με το πρόσθετο πλεονέκτημα της μικρής συσκευασίας.

2. TONYMOLY Lip Balms

Το Tony Moly Berry Lip Balm συνδυάζεται με 5 διαφορετικές φρουτώδεις γεύσεις και εκχυλισμα φρούτων, όπως το ροδάκινο, το μύρτιλο( βατόμουρο ), το κεράσι, το μήλο και την ντομάτα. Καθώς και το Kiss Kiss essence lip balm με κύριο συστατικό του το εκχύλισμα μελιού.

Προστατεύει και ενυδατώνει τα ξηρότερα, πιο ευαίσθητα και λεπτότερα χείλη από τις ακτίνες UV με SPF15 και φρουτώδεις συστατικά. Το βάλσαμο είναι σε συσκευασίες ωραίες και χαριτωμένες σε σχήμα φρούτων ή χειλιών. Εφαρμόστε στα χείλη σας ελαφρώς με τα δάχτυλά σας. Η Tony Moly είναι μια κορεατική μάρκα ομορφιάς που η παγκόσμια παρουσία της καθιστά ένα υπέροχο μείγμα καινοτομίας και δημοφιλών καλλυντικών με αξιολάτρευτη συσκευασία.

3. Vitamin C Miracle Mask Overnight Glow Boost

Απλώστε την σε καθαρό πρόσωπο πριν κοιμηθείτε, και το πρωί το δέρμα σας θα είναι ενυδατωμένο, φωτεινό και λαμπερό χάρις στην ολονύκτια θεραπεία της.

Περιέχει Βιταμίνη C και γλυκόριζα που προάγουν την καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα.

Υαλουρονικό Οξύ και Βούτυρο Καριτέ που προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση.

Εκχύλισμα Παπάγιας που είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα όπως Ωμέγα 6 και 9 και βιταμίνη A, C και K.

4. MONOI TIKI TAHITI TIARE

Για να διατηρήσετε το μαύρισμα σας για όλο το φθινόπωρο, την ελαστικότητα και την απαλότητα του δέρματος αλλά και των μαλλιών σας, δεν υπάρχει τίποτα πιο ενυδατικό, φυσικό και αποτελεσματικό από τα αυθεντικά λαδάκια natural Monoi Tiki Tahiti.

🌸Το λουλούδι Τιαρέ μουλιάζει μέσα στο έλαιο της καρύδας απελευθερώνοντας σιγά σιγά το άρωμα και τις ιδιότητές του. Χάρη στις ηρεμιστικές του ιδιότητες το Monoi Tiki Tiare Naturel είναι ιδανικό για χαλαρωτικό μασάζ. Απλώνοντάς το συχνά στο δέρμα και τα μαλλιά, το Monoi Tiki Tiare Naturel ενυδατώνει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή με ένα ντελικάτο άρωμα. Μόλις το απλώσετε, το monoi προσφέρει άμεση και διαρκή ενυδάτωση στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Σε νωπή επιδερμίδα, μετά το μπάνιο, η επιδερμίδα παραμένει ενυδατωμένη και απαλή σαν μετάξι. Λίγες σταγόνες μέσα στο μπάνιο είναι αρκετές για να προσφέρουν ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Όταν χρησιμοποιείται στο μασάζ διεισδύει στην επιδερμίδα και βοηθά στη χαλάρωση των μυών. Λόγω της υψηλής του περιεκτικότητας σε λάδι καρύδας, το Monoï Tiki γίνεται στέρεο κάτω από 20°C για να διατηρείται καλύτερα το προϊόν. Με τη ζέστη επανέρχεται στην αρχική του μορφή. Χωρίς Paraben. Εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε, φυσικό αντιοξειδωτικό.

5. TRIO OF TREATS

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης, με το Τrio Οf Treats από την Dirty Works.

Ξεκινήστε με τα Relaxing Bath Salts - Άλατα μπάνιου της συσκευασίας και χαλαρώστε με το φανταστικό τους άρωμα. Κατόπιν, χρησιμοποιήστε το Buttery Salt Scrub σώματος με θαλασσινό αλάτι, ελαιόλαδο και κόκκους ροδάκινου για τέλεια απολέπιση και απομάκρυνση νεκρών κυττάρων. Η προσθήκη shea butter βοηθά στην αναπλήρωση της χαμένης υγρασίας και κάνει το δέρμα μεταξένιο. Στο τέλος απλώστε το Shea You Care body butter αρωματισμένο με αιθέρια έλαια από τριαντάφυλλο, νερολί και γιασεμί, για εξωτική μυρωδιά που διαρκεί και πλήρη ενυδάτωση της επιδερμίδας σας.

Μ'αυτά λοιπόν τα προϊόντα που σας προτείνουμε θα πετύχετε την πλήρης ενυδατωμένη επιδερμίδα.

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page