top of page

Featured Posts

The Smell Of Summer...MONOI TIKI TAHITI


Αν το καλοκαίρι είχε μυρωδιά τότε σίγουρα θα μυριζε MONOI TIKI TAHITI!

Η Parfumerie Tiki ιδρύθηκε το 1942 και από τότε δημιουργεί το Monoi Tiki Tahiti Tiare με τον παραδοσιακό τρόπο της αρχαίας συνταγής που πέρασε από γενιά σε γενιά. Το Tiare χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή ιατρική ως πρώτη ύλη σε πολλά ιατρικά σκευάσματα.

Η πρώτη και η πιο συνηθισμένη χρήση του είναι, βέβαια, στην κοσμετολογία. Οι ενυδατικές ιδιότητες του Monoi καταπραΰνουν την επιδερμίδα και προσφέρουν φυσική προστασία από τη φθορά που προκαλεί ο ήλιος και η θάλασσα. Είναι το θαυματουργό προϊόν για τα θρυλικά μαλλιά των γυναικών της Ταϊτής.

Το Monoi είναι ένας μοναδικός συνδυασμός από το λουλούδι Tiare και λάδι καρύδας.

Το λουλούδι Tiare φημίζεται για το αισθησιακό, εθιστικό του άρωμα και για τα πλούσια ενυδατικά συστατικά του.

Το λάδι καρύδας καταπολεμά αποτελεσματικά την πρόωρη γήρανση, προστατεύει από την ξηροδερμία του δέρματος και καθηστερεί σημαντικά την εμφάνιση συτίδων.

Στη Γαλλική Πολυνησία, είναι το δέντρο που χρησιμοποιείται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στην καθημερινότητα. Είναι το βασικό συστατικό για το Monoï της Ταϊτής.

To λάδι της καρύδας αιχμαλωτίζει τις σαγηνευτικές ιδιότητες και το άρωμα της γαρδένιας της Ταϊτής (Tiare) κατά τη διάρκεια της διύλισης.

Πλούσιο σε λιπαντικές ουσίες, το λάδι καρύδας προσδίδει στο Monoï Tiki Coconut όλες τις θρεπτικές και ενυδατικές του ιδιότητες. Το δέρμα γίνεται πιο ελαστικό και τα μαλλιά μεταξένια.

Για την παραλία, το Monoi Tiki Coco sun protection 3, ενισχύει το μαύρισμα ενώ παράλληλα, ενυδατώνει την επιδερμίδα. Για περισσότερη προστασία, η TIKI δημιούργησε αυτό το monoi με υψηλότερο δείκτη προστασίας.

Η γαρδένια της Ταϊτής ή "Tiaré Tahiti" στα Ταϊτινά με spf 6. Το λουλούδι Τιαρέ φυτρώνει σε ένα θάμνο στην Ταϊτή. Η πιο φημισμένη εικόνα της Ταϊτής, το λουλούδι Τιαρέ είναι βαθιά ριζωμένο στην παράδοση των ανθρώπων της. Το προτείνουν για τους πονοκεφάλους και για τα τσιμπήματα από έντομα. Για την παραλία, το Monoi Tiki Tiare sun protection 6, ενισχύει το μαύρισμα ενώ παράλληλα ενυδατώνει την επιδερμίδα.

Λόγω της υψηλής τους περιεκτικότητας σε λάδι καρύδας, το Monoï Tiki γίνεται στέρεο κάτω από 20°C για να διατηρείται καλύτερα το προϊόν. Με τη ζέστη επανέρχεται στην αρχική του μορφή.

Χωρίς Paraben και καθόλου τοξικά. Εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε, φυσικό αντιοξειδωτικό Monoï de Tahiti® A.O.

Παρασκευάζεται στην Ταϊτή.

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page