Coco ή « Ha’ari » στα Ταϊτινά. Η καρύδα είναι αναμφισβήτητα το σύμβολο των τροπικών νησιών. Στη Γαλλική Πολυνησία, είναι το δέντρο που χρησιμοποιείται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στην καθημερινότητα. Είναι το βασικό συστατικό για το Monoï της Ταϊτής. To λάδι της καρύδας αιχμαλωτίζει τις σαγηνευτικές  ιδιότητες και το άρωμα της γαρδένιας της Ταϊτής (Tiare) κατά τη διάρκεια της διύλισης. Πλούσιο σε λιπαντικές ουσίες, το λάδι καρύδας προσδίδει στο Monoï Tiki Coconut όλες τις θρεπτικές και ενυδατικές του ιδιότητες. Το δέρμα γίνεται πιο ελαστικό και τα μαλλιά μεταξένια. Για την παραλία, το Monoi Tiki Coco sun protection 3, ενισχύει το μαύρισμα ενώ παράλληλα, ενυδατώνει την επιδερμίδα. Για περισσότερη προστασία, η TIKI δημιούργησε αυτό το  monoi με υψηλότερο δείκτη προστασίας. Να αποφεύγετε την απευθείας έκθεση στον ήλιο και να χρησιμοποιείτε αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας. Λόγω της υψηλής του περιεκτικότητας σε λάδι καρύδας, το Monoï Tiki γίνεται στέρεο κάτω από 20°C για να διατηρείται καλύτερα το προϊόν. Με τη ζέστη επανέρχεται στην αρχική του μορφή. Χωρίς Paraben. Εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε, φυσικό αντιοξειδωτικό. Monoï de Tahiti® A.O. παρασκευάζεται στην Ταϊτή. 

Monoi Tiki Coco Spf 3 120ml

€13,00Price

    About Us 

    www.beautynthebest.com

    The ultimate Beauty online store in Cyprus.

    Follow Us

     

    • Instagram - Black Circle
    • Facebook - Black Circle

    (357) 97823032

    © 2016 by Beauty n the Best