Το Beauty N The Best δημιουργήθηκε το 2016 από μία λάτρη της ομορφιάς και της καλής ζωής.  Με την επιθυμία αρχικά  να προσφέρει σε όλες και όλους, στην κυπριακή αγορά, τους μικρούς θησαυρούς ομορφιάς που είχε ανακαλύψει η ίδια. Τώρα αποστολές γίνονται και στην Ελλάδα

Αυτή τη στιγμή το Beauty N The Best φιλοξενεί τα γνωστά και βραβευμένα brands  Milani Cosmetics, Monoi Tiki Tahiti, Super facialist, Umberto Giannini, Dirty Works, Quick Fix facials, Kind Natured, Happy Naturals και αξεσουάρ όπως τα πινέλα DUCare Brushes, Creative Max. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όμως δεν σταματάμε εδώ.  Δεν σταματάμε να ψάχνουμε  και να προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα. Προϊόντα που ερωτευόμαστε με την πρώτη ματιά και θέλουμε να χρησιμοποιούμε καθημερινά τόσο εμείς όσο και οι δικοί μας άνθρωποι, οι άνθρωποι που αγαπάμε και νοιαζόμαστε. 

 

Μπορείτε μέσω της σελίδας Έπικοινωνία΄ να μοιραστήτε μαζί μας τις ανυσηχίες σας για δερματικά προβλήματα  που πιθανόν να σας απασχολούν και να βρούμε μαζί τις λύσεις, ή ακόμη να ζητήσετε συμβουλές ομορφιάς ή μακιγιάζ.  

 

1/1
  • Facebook
  • Instagram